Tots els partits, tret el PP, aposten per continuar treballant per votar el 9N


  • Comparteix:

Manifestants a la V de l'Onze de Setembre

Manifestants a la V de l'Onze de Setembre

Tots els partits amb representació a Sant Cugat, tret del PP, coincideixen a destacar que després de la manifestació de l'Onze de Setembre les formacions han de continuar treballant per garantir que el 9 de novembre es pugui votar. Els populars, per contra, consideren que res no ha canviat i que la consulta està fora la legalitat.

La copresidenta de CiU a Sant Cugat, Cristina Paraira, ha destacat que l'objectiu de la seva formació és treballar perquè el 9 de novembre es pugui votar amb un resultat vàlid.

Cristina Paraira

El full de ruta de CiU i també del govern és votar el 9 de novembre i així s'està preparant tot. S'està treballant perquè la resposta sigui vàlida i que el resultat serveixi d'alguna cosa.


El portaveu del PP local, Jordi Carreras, ha criticat la manifestació de la V a Barcelona. Per al popular res no ha canviat després d'aquest Onze de Setembre per fer la consulta de manera legal.

Jordi Carreras

La democràcia no és una qüestió de manifestacions ni masses al carrer, això és més propi de dictadures. La democràcia és una qüestió de respecte a la llei.


En canvi, el portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, afirma que després de la gran mobilització ciutadana l'única via possible és arribar a un acord per celebrar la consulta.

Ferran Villaseñor

És evident que la presència massiva a la manifestació de l'Onze de Setembre és una fotografia que el que es demana és poder votar. Contra això només hi ha una cosa possible que és aconseguir pactar per poder realitzar aquesta consulta.


El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha apostat per continuar treballant per fer una consulta amb 'plenes garanties democràtiques'.

Joan Calderon

Hem de continuar treballant per poder fer aquesta consulta amb plenes garanties democràtiques. Qualsevol fugida que no sigui això no és cap solució.


El portaveu de la CUP, Guim Pros, ha encoratjat la ciutadania a lluitar per aconseguir votar el 9 de novembre perquè és, segons l'independentista, l'única solució vàlida.

Guim Pros

Ja va sent hora que ens traiem de l'imaginari col·lectiu el que poden fer des d'Espanya. El que ens hem de plantejar és què podem fer nosaltres perquè aquell dia no hi hagi més solució que votar i anar fins al final.


La manifestació de la V a Barcelona, organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium, ha tingut el suport de tots els partits santcugatencs amb representació al ple, tret del PP, que s'ha sumat a l'acte de Tarragona de Societat Civil Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.