Lluís Donés, expresident de Protecció Civil, a la llista de la uaSC


  • Comparteix:

Lluís Donés, a la dreta, acompanyat de l'alcaldable de la uaSC, Jaume Massanés

Lluís Donés, a la dreta, acompanyat de l'alcaldable de la uaSC, Jaume Massanés

L'expresident dels voluntaris de Protecció Civil de Sant Cugat, Lluís Donés, ha entrat a formar part de la llista electoral de la uaSC per a les eleccions municipals del maig del 2015. Donés ha explicat que s'ha sumat a aquest partit, que no té presència al ple, com a militant perquè és l''única alternativa' política que es preocupa realment per la ciutadania.

Lluís Donés ha criticat, en declaracions a Cugat.cat, la resta de formacions polítiques de Sant Cugat perquè considera que prometen molt però compleixen poc, raó principal per haver-se unit a la uaSC.

Lluís Donés

He vist que és l'unica alternativa que hi ha a Sant Cugat que realment es preocupa per la ciutadania. Em preocupa que hi ha coses que es fan malament i s'amaguen. Tots els partits tenen promeses però mai hi ha cap fet rellevant ni que compleixin.


Donés ha explicat que la seva experiència en seguretat ciutadana ajudarà el partit veïnal i ha lamentat que Sant Cugat no disposi, segons assegura, d'un pla d'emergència municipal i un pla d'evacuació en cas de catàstrofe.

El partit no ha especificat encara, com ja va fer la setmana passada quan van presentar Agustí Soberano, en quin lloc anirà a la llista Donés. És una informació que facilitaran al gener del 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.