El PP demana que s'eliminin els diferents elements físics reductors de la velocitat


  • Comparteix:

Imatge d'un coixí berlinès instal·lat al passeig de Sant Magí

Imatge d'un coixí berlinès instal·lat al passeig de Sant Magí

El PP demana a l'Ajuntament que retiri els diferents elements físics reductors de la velocitat que hi ha instal·lats al municipi. Els populars creuen que es tracta d'una mesura obsoleta que entorpeix el trànsit, suposa un risc per a la seguretat i provoca danys en la suspensió dels vehicles. Per aquest motiu, reclamen també nous mecanismes i noves solucions per regular la velocitat a Sant Cugat.

Existeixen diferents elements físics reductors de la velocitat situats a la ciutat: els passos de vianants de ressalt, esquenes d'ase, bandes sonores, coixins berlinesos i plataformes. El PP adverteix que l'Ajuntament fa 15 anys que instal·la aquests elements a la calçada i assegura que es tracta d'un mecanisme obsolet.

Els populars argumenten que aquests obstacles entorpeixen el trànsit de la ciutat i perjudiquen els usuaris de la via pública. És per això que demanen que l'Ajuntament instal·li mecanismes més segurs i eficients, i que faci un estudi per saber quins punts necessiten un control de la velocitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.