El PSC de Sant Cugat torna al Consell Comarcal amb Pere Soler


  • Comparteix:

Pere Soler és conseller comarcal pel PSC / Foto: PSC Sant Cugat

Pere Soler és conseller comarcal pel PSC / Foto: PSC Sant Cugat

El regidor del PSC Pere Soler ha pres possessió del càrrec de conseller comarcal al Vallès Occidental, després de la renúncia d'un dels representants del partit. D'aquesta manera, el PSC de Sant Cugat torna a tenir representació en el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Soler ha assegurat a Cugat.cat que assumeix aquest nou càrrec amb la voluntat de fer sentir la veu del PSC i la de Sant Cugat. De fet, una de les seves primeres accions serà traslladar al Consell Comarcal del Vallès Occidental la moció de rebuig a omplir la pedrera Berta amb residus.

Pere Soler

Crec que és important que el Consell Comarcal doni suport a Sant Cugat i el Papiol per evitar que la pedrera Berta es converteixi en un abocador de bales d'ecoparc.


La representació política del Consell Comarcal del Vallès Occidental està formada per 13 membres del PSC, 11 de CiU, sis del PP, cinc d'ICV-EUiA, tres d'ERC-AM i un de CAV. Amb la incorporació de Pere Soler, són tres els representants santcugatencs, juntament amb Esther Salat (CiU) i Jordi Carreras (PP). El PSC de Sant Cugat no tenia representant local des del 2011 amb l'anterior mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.