L'equip de govern celebra l'augment d'inversió de la Generalitat a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'equip de govern destaca l'augment d'inversions

L'equip de govern destaca l'augment d'inversions

L'equip de govern veu amb bons ulls que el pressupost de la Generalitat del 2015 augmenti la seva inversió a Sant Cugat respecte aquest 2014. En declaracions a Cugat.cat, el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Pere Casajoana, ha explicat que també hauria preferit que s'inclogués una partida pressupostària per al nou institut Leonardo da Vinci, tot i que confia que la Generalitat aporti aquests diners al 2016.

El projecte de pressupostos de la Generalitat preveu una partida d'1'6 milions més que en els darrers comptes. La primera fase del projecte d'urbanització de la carretera BP1503, que enllaça Sant Cugat amb Rubí, s'endú la major part de la inversió, amb 3'5 milions.

Les obres de construcció d'un pas inferior al costat de l'estació de Volpelleres, amb 757.000 euros, és una altra de les inversions destacades. Casajoana ha celebrat la decisió del govern d'invertir en aquests dos projectes, que milloraran la mobilitat de molts santcugatencs.

Pere Casajoana

La carretera es convertirà en un passeig i la connexió d'FGC és una demanda històrica dels veïns d'aquella zona.


Casajoana també s'ha referit al projecte de construcció del nou institut Leonardo da Vinci, que finalment no entrarà el pressupost de 2015, tal com es preveia en un principi. El tinent d'alcalde ha reconegut que l'Ajuntament hauria preferit veure la inversió al 2015 però s'ha mostrat confiat que la Generalitat aportarà els diners necessaris en el proper pressupost.

Pere Casajoana

Nosaltres tenim la garantia de la Generalitat que les obres es desenvoluparan al llarg del 2016. Hauria estat preferible al 2015 però tenim el seu compromís.


Casajoana també ha explicat que la proposta de construir d'un nou pavelló en aquest futur equipament educatiu en comptes d'una sala d'actes ha estat acceptada per l'equip que està redactant el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.