El PP demana a la Generalitat mantenir els actuals concerts educatius a les escoles santcugatenques


  • Comparteix:

El PP presentarà una moció al ple exigint al govern català que no retiri més subvencions a escoles concertades, tal com ha passat a Sant Cugat amb el Pureza de María i el Pinar. El partit ha decidit exposar aquesta proposta després que moltes famílies, diuen, hagin mostrat la seva inquietud per la política educativa anunciada pel nou govern tripartit.

Els populars s'oposen frontalment a les mesures educatives que està aplicant la Generalitat en el capítol de concerts educatius. La supressió d'ajudes als centres que segreguen les aules per sexe no ha estat ben rebuda per la formació.

No obstant això, han estat les queixes de 250 famílies de Sant Cugat les que han portat al PP a presentar una moció al ple com a mostra de suport, asseguren, a les escoles concertades. La presidenta de la formació ha advertit que, amb aquesta nova política educativa, ciutats amb elevada natalitat com Sant Cugat sortiran malparades. Escoltem Berta Rodríguez:

Berta Rodríguez

Els pares han de veure com esl seus fills continuen el curs amb les mateixes condicions que quan els van matricular


No obstant, el fet que ha sublevat el Partit Popular ha estat que la retirada de concerts a les escoles s'hagin fet efectives a mig curs. Berta Rodríguez ha lamentat que els alumnes siguin els últims perjudicats, diu, d'aquestes actuacions:

Berta Rodríguez

No es poden modificar les coses així com així


Recordem que fa un mes el Departament d'Ensenyament va suprimir el concert d'una aula de quart d'ESO del Pureza de María i de 3 aules per curs de batxillerat de El Pinar per no reunir el nombre mínim de 25 alumnes per classe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.