Sergio Blázquez, nou coordinador de C's de Sant Cugat


  • Comparteix:

Blázquez, en una imatge d'arxiu

Blázquez, en una imatge d'arxiu

Sergio Blázquez és el nou coordinador local de C's en substitució de Carme Gómez, després d'obtenir la majoria de vots de la junta de l'agrupació. Blázquez, que ocupava el càrrec de secretari, passa ara aquesta responsabilitat a Roberto Torrecilla.

El partit ha comunicat aquest dimecres que arran d'una reunió de la junta de l'agrupació s'ha votat per majoria que Sergio Blázquez sigui el nou coordinador local de C's. Blázquez, que ocupava la secretari del partit, li passa la responsabilitat a Roberto Torrecilla, que també és vocal de Ciutadania. El nou coordinador del partit està afiliat a Ciutadans des de 2010 i actualment ocupa responsabilitats al consell general del partit, màxim òrgan de control de l'executiva.

Blázquez ha explicat a Cugat.cat que prepararà el partit de cara a les eleccions municipals i per donar-lo a conèixer entre els santcugatencs.

Sergio Blázquez

Treballarem per entrar al consistori però també per donar-nos a conèixer a la ciutadania. I seguir creixent.


Un altre canvi és l'entrada de Miguel Guasch com a nou responsable de comunicació en lloc d'Aldo Ciprián, candidat a l'alcaldia per C's.

Amb les últimes incorporacions, Ciutadans diu haver arribat als 60 afiliats. És per aquest motiu que el partit ha decidit afegir a la junta dues vocalies més, a les set ja existents. Els afiliats de l'agrupació territorial seran els encarregats de votar les noves vocalies.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.