VOX inicia una campanya per plasmar l'opinió ciutadana al programa electoral


  • Comparteix:

Garriga és president de VOX

Garriga és president de VOX

VOX enceta aquest dissabte a la plaça del Doctor Galtés, de deu a una del migdia, la campanya 'Habla, seremos tu voz' per recollir les demandes i necessitats dels ciutadans i així integrar-les en el seu programa electoral. La formació, sense presència al ple, mantindrà les properes setmanes reunions amb associacions i entitats locals per dotar el programa de VOX del màxim nombre d'aportacions dels santcugatencs.

El president de la formació a la ciutat, Ignacio Garriga, ha explicat a Cugat.cat que VOX aterra a Sant Cugat per 'fer política de veritat i amb sentit comú'.

Ignacio Garriga

La nostra prioritat és fer política per als ciutadans i amb els ciutadans. No com altres formacions representades al consistori que estan per 'escalfar' la cadira.


El partit engegarà la seva campanya 'Habla, seremos tu voz' aquest dissabte, de deu a una del migdia, a la plaça del Doctor Galtés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.