Les JERC diuen que l'Ajuntament no els deixa instal·lar una parada a Sant Medir


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de membres santcugatencs de les JERC

Imatge d'arxiu de membres santcugatencs de les JERC

Les JERC lamenten que el govern municipal de CiU no els hagi deixat muntar una parada informativa a l'Aplec de Sant Medir. Les joventuts republicanes asseguren que havien presentat tota la documentació requerida per participar a la diada, on són presents des de fa més de 10 anys.

Segons les JERC, l'Ajuntament els ha denegat el permís argumentant que 'l'espai per a paradetes comercials és molt reduït i que aquestes es dediquen a la venda de productes relacionats amb la festa'. El portaveu dels republicans, Lluc Cahís, ha criticat el govern de CiU per actuar de 'forma arbitrària' i 'al darrer moment, impedint que prosperi cap recurs'.

Lluc Cahís

Voldríem evidenciar que això és una exemple més de la manera arbitrària, opaca, unilateral i sense explicacions de governar de l'Ajuntament.


Cahís ha deixat clar que l'Ajuntament no ha donat cap explicació de per què els deixa participar en la jornada de Sant Medir. A més, ha fet una crida a la gent perquè no es conformi amb la gestió de CiU i ha presentat ERC i les seves joventuts com una alternativa.

Resposta de l'Ajuntament

L'Ajuntament ha explicat a Cugat.cat que la comissió de via pública, davant l'alta demanda per instal·lar paradetes durant la jornada de Sant Medir, ha donat preferència a les de cultura popular per davant de les polítiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.