La JNC posa a punt els seus engranatges interns a Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment del consell nacional de la JNC celebrat a Sant Cugat

Moment del consell nacional de la JNC celebrat a Sant Cugat

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha celebrat aquest dissabte a Sant Cugat el seu primer consell nacional després de la renovació de l'executiu de l'organització. La trobada, que ha aplegat al Sant Cugat Trade Center uns 200 joves, ha servit per aprovar els reglaments interns de la formació, que mira ara als diferents comicis i es marca com a repte fomentar i impulsar la regeneració política.

Després de la renovació de càrrecs a la JNC, la branca juvenil de CDC ha encarat aquest dissabte el seu engranatge intern amb el primer consell nacional. També ha estat el primer que acull Sant Cugat i arriba després de la reelecció com a president de l'agrupació local de Pol Moragas, que s'ha mostrat satisfet de celebrar aquesta trobada al municipi.

El secretari general de la JNC, Sergi Miquel, ha explicat a Cugat.cat que el repte de la formació de cara a les diferents convocatòries electorals és impulsar la regeneració política.

Sergi Miquel

La JNC es planteja com a repte la regeneració. Creiem que hem d'estirar la corda en aquest sentit.


La trobada també ha donat el vistiplau al nomenament de la directora de campanya de les eleccions municipals, Judith Toronjo; el director dels comicis del 27S, Xavier Pacheco, i la sotsdirectora, Maria Aliguer. L'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, i el president local de CDC, Joan Maria Terribas, han acompanyat els joves en aquest consell nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.