La junta de veïns de l'EMD de Valldoreix es constitueix aquesta tarda


  • Comparteix:

L'EMD acull la sessió / Foto: EMD

L'EMD acull la sessió / Foto: EMD

La sala de plens de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix acull aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, la constitució de la nova junta de veïns sorgida de les eleccions del 24 de maig. La sessió inclou l'elecció del nou president. L'independent per CiU-Actuem, Josep Puig, va guanyar les eleccions a la urna de presidència per segona vegada. De les vuit vocalies, la meitat són cares noves amb l'entrada de la CUP-PC, ERC-MES i C's.

Els vocals de la junta de veïns

CiU-Actuem
Com va avançar Cugat.cat, quatre vocals acompanyaran Puig i tots ells repeteixen: Xavier Gavaldà i Quim Castelló (CDC), i Bernat Gisbert i Susanna Herrada (UDC). En l'últim mandat Herrada era independent per Actuem a proposta de CDC, però des de dimecres passat forma part d'Unió per l'acord entre CDC i UDC de donar més presència als democristians al territori els propers quatre anys.

CUP-PC
La coalició s'estrena a la junta amb dos vocals: Xavier Humet (Procés Constituent) i Ferran Margineda (CUP). Humet és arquitecte tècnic i membre de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix -integrada en aquestes eleccions en Valldoreix Decideix. Margineda és conductor del servei d'autobusos urbans a la ciutat i és delegat sindical.

ERC-MES
Una altra novetat és l'entrada d'ERC-MES amb un vocal, Noël Climent, que va presentar-se com a presidenciable per Valldoreix Decideix, per ERC. Fa quatre anys que viu al territori.

Ciutadans
L'última cara nova és la de Susana Casta, la vocal de Ciutadans, que entra per primera vegada a la junta de l'EMD. Casta és emprenedora i viu al territori des de 1999.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.