Els militans d'UDC de Sant Cugat estan cridats a votar al 14J


  • Comparteix:

Rigol, Gispert i Amador, al SC Trade Center el passat dimecres

Rigol, Gispert i Amador, al SC Trade Center el passat dimecres

Prop de 400 militants d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) de la comarca estan cridats aquest diumenge a votar en la consulta interna del partit per dirimir un posicionament sobre el full de ruta del procés. La seu local dels democristians acull l'urna perquè puguin votar els militants del Vallès Occidental. La jornada de votacions s'allargarà fins a les vuit del vespre.

'Voleu que Unió continuï el seu compromís amb el procés, des del catalanisme integrador i d'acord amb els següents criteris (sobirania, democràcia, diàleg, seguretat jurídica, europa i cohesió)?' Aquesta és la pregunta que, amb 17 vots a favor, nou en contra i una abstenció, va aprovar-se i que ha generat polèmica entre el sector sobiranista del partit perquè exclou la Declaració Unilateral d'Independència (DUI) i la paraula 'independència'.

A àmbit local, el sector crític està integrat pel membre del comitè de govern d'UDC, president de la Intercomarcal de Barcelona Comarques i diputat Joan Recasens; el president comarcal de la formació, Xavier Amador i el president de la comissió d'economia i conseller nacional d'UDC, Carles Brugarolas.

Sant Cugat va acollir dimecres passat un acte de la campanya a favor del 'no' a la pregunta que han promogut els sobiranistes del partit, amb la presència de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i membre del comitè de govern del partit. Una quarantena de persones van assistir a l'acte. Aquest diumenge Sant Cugat serà el punt de votació per a prop de 400 militants del partit, segons ha pogut saber Cugat.cat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.