Julià de Jòdar (CUP) participa en una trobada informativa dijous a Cal Temerari


  • Comparteix:

Detall del cartell de l'acte de la CUP

Detall del cartell de l'acte de la CUP

L'escriptor Julià de Jòdar, diputat electe de la CUP per Barcelona, participa aquest dijous en una trobada informativa de la formació a Sant Cugat. La cita, que duu per títol 'Per governar-nos, lluitem per la República', tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a Cal Temerari. A banda de Jòdar, la trobada també tindrà la participació d'un membre del secretariat nacional de la CUP.

Nascut el 1942 a Barcelona, Julià de Jòdar va guanyar el Premi Literari de Girona Prudenci Bertrana de Novel·la el 2003 per la novel·la 'L'home que va estimar Natàlia Vidal' i els Carlemany i Crítica Serra d'Or al 2010 per 'La pastoral catalana'. El 2011 va concórrer per primera vegada les eleccions municipals amb la llista de la CUP-Alternativa per Barcelona i enguany ha estat elegit diputat al Parlament de Catalunya com a número 7 per Barcelona.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.