C's vol que Sant Cugat entri a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables


  • Comparteix:

Ciutadans vol promocionar hàbits saludables entre els santcugatencs / Foto: JanPetit.cat

Ciutadans vol promocionar hàbits saludables entre els santcugatencs / Foto: JanPetit.cat

Ciutadans (C's) presentarà una moció al ple municipal de novembre perquè Sant Cugat s'adhereixi a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, que promou l'Organització Mundial de la Salut (OMS). L'objectiu de la proposta és millorar el benestar físic, mental i social dels santcugatencs.

Millorar els hàbits alimentaris, prevenir l'obesitat, reduir el consum de tabac, alcohol i qualsevol tipus de substàncies addictives, són algunes de les mesures en les quals aprofundeix aquesta xarxa. El portaveu de C's, Aldo Ciprián, considera que és important conèixer si Sant Cugat compleix els barems que marquen aquestes organitzacions.

Aldo Ciprián

Proposem adherir-nos a aquesta iniciativa per veure si efectivament complim els barems que es marquen per ser una veritable ciutat saludable.


Segons Ciutadans, les ciutats adherides a aquesta xarxa reben ajudes econòmiques de la Unió Europea (UE) per tirar endavant els diferents projectes que es proposin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.