L'Ajuntament atendrà les demandes dels grups de suport mutu en el dol


  • Comparteix:

Exterior de l'església de Sant Pere

Exterior de l'església de Sant Pere

El ple d'aquest dilluns ha donat suport a la moció de C's per oferir informació i espais per dur a terme les seves activitats als grups de suport mutu per afrontar el dol, en cas que hi hagi demanda. Els vots de C's i de l'equip de govern, format per CiU, han tirat endavant la proposta amb l'abstenció de la resta de grups.

ESCOLTA-HO

La regidora de C's Munia Fernández-Jordán ha assenyalat que aquests grups de suport mutu són una eina per superar el dol i que 'cal donar-los a conèixer'. Fernández-Jordán ha explicat al ple que aquests grups fomenten compartir experiències com a teràpia.

Munia Fernández-Jordán

Són grups de persones que passen per allò que estan vivint tots els membres. S'ajuden els uns als altres amb l'experiència. No estableixen mesures concretes, només és el fet d'abordar-ho i no sentir-se diferents.


Paral·lelament, la tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadana, Susanna Pellicer ha afirmat que l'equip de govern està disposat a atendre les demandes d'aquests grups si sorgeixen, per justificar el seu vot favorable.

La CUP-PC, ERC-MES, ICV-EUiA, el PSC i el PP s'han abstingut per considerar que el consistori no ha d'actuar en aquests casos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.