C's situa l'HGC com alternativa a l'hospital de referència


  • Comparteix:

Trobada entre treballadors de l'HGC i els regidors Fernández-Jordán i Blázquez / Foto: C's

Trobada entre treballadors de l'HGC i els regidors Fernández-Jordán i Blázquez / Foto: C's

C's considera que l'HGC pot ser l'alternativa a l'hospital públic Vicente Ferrer, que havia de donar servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, i que va ser paralitzat per falta de finançament públic. És una demanda que fa el partit després de l'anunci de la sortida del centre santcugatenc del sistema públic sanitari (SISCAT), fet que, segons Ciutadans, pot provocar 'col·lapse en les llistes d'espera'.

Els regidors de C's Sergio Blázquez i Munia Fernández-Jordán s'han reunit amb membres del comitè de treballadors de l'HGC. La formació ha posat en valor que el centre mèdic assumeix casos que hospitals públics no poden cobrir per falta d'infraestructures i demana que es mantingui a la xarxa pública. Blázquez creu que darrere d'aquesta exclusió 'hi ha pressions polítiques de la CUP i ERC, i no pas la defensa dels interessos dels ciutadans'.

El regidor ha posat sobre la taula l'opció d'aprofitar el centre per dotar-lo d'atribucions públiques en lloc de tirar endavant el projecte de l'hospital públic Vicente Ferrer.

Sergio Blázquez

Volem que es torni a reconsiderar si realment necessitem un hospital totalment nou si tenim les instal·lacions de l'HGC. Proposem assolir un acord perquè part d'elles passin a formar part d'un futur centre públic.


És una demanda que també ha exposat Convergència, que presentarà en forma de moció en el ple de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.