La pista de les Planes estarà coberta per a la Festa Major del 2017


  • Comparteix:

Les Planes

Les Planes

La pista esportiva de les Planes estarà coberta per a la Festa Major del districte del 2017. És el compromís que ha pres l'equip de govern al ple d'aquest dilluns arran de la demanda dels veïns de la zona.

Al torn d'audiència pública del ple, el president de l'associació de propietaris de les Planes, Sergi Torres, ha demanat la cobertura de la pista esportiva del districte, l'espai on es desenvolupa bona part de les festes i de les activitats de la zona. El president ha instat l'equip de govern a cobrir-la aquest any perquè estigui preparada per a la propera edició de la Festa Major de les Planes.

Sergi Torres

La gent no va a aquest espai perquè no està acondicionat. Cal acondicionar-lo per dur-hi a terme l'activitat associativa.


Segons el regidor i president del consell de districte de les Planes, Joan Puigdomènech, ja està obert un procés participatiu per definir la cobertura de la pista i altres millores a dur-hi a terme. Al maig, s'encarregarà la redacció del projecte i, després de diversos tràmits, al setembre s'aprovarà el projecte definitivament. Les obres s'adjudicaran al desembre d'aquest any i començaran a principis de l'any vinent. Per a la Festa Major del 2017, ja estarà llesta la cobertura definitiva, però per a l'edició d'aquest any caldrà buscar una alternativa per cobrir la pista temporalment.

Joan Puigdomènech

Caldrà una alternativa per a les activitats de la Festa Major de 2016. A la de 2017, ja tindrem l'obra acabada.


La demanda de cobrir la pista de les Planes ha estat una reclamació habitual al consell de districte de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.