Convergència es conjura per la refundació en un acte de reconeixement a la militància


  • Comparteix:

Neus Munté ha tancat l'acte

Neus Munté ha tancat l'acte

Convergència de Sant Cugat vol jugar un paper important en el procés de refundació del partit a àmbit nacional. Així ha quedat palès durant l'acte de benvinguda als nous militants i de reconeixement als que acumulen 25 anys a les files de la formació. L'acte, al Cafè Auditori, ha tingut la presència de la portaveu de Convergència al Parlament i consellera de Presidència de la Generalitat, Neus Munté, que ha posat en valor el compromís de la militància local.

Munté ha dit que 'un nou país necessita un nou partit', en un discurs que també ha tingut autocrítica, ja que assegura que 'hi ha coses a millorar i coses que no poden tornar a passar'. La portaveu ha agraït la implicació de nous i antics militants en la renovació del partit i ha destacat el paper que ha de jugar la secció local.

Neus Munté

Sant Cugat tindrà un paper important. La militància és molt nombrosa i participativa. A més, hi ha persones destacades a l'executiva.


Un dels militants que han rebut el reconeixement pel quart de segle i el que s'hi ha incorporat més recentment també han pres la paraula per explicar els seus motius de militància. Tots dos han coincidit a reivindicar l'ideologia socialdemòcrata del partit i reclamar la necessitat que aquest es guiï per valors ètics i recuperi la centralitat de la política catalana.

El president convergent local, Joan Maria Terribas, també ha posat en valor la participació de la militància santcugatenca en la refundació del partit.

Joan Maria Terribas

Intentem ser molt participatius i actius. Hem fet diverses trobades del Torn Obert. Tenim la voluntat de tenir presència i veu dins de Convergència.


Convergència té uns 450 afiliats a la ciutat, 35 dels quals s'han incorporat a la formació durant el darrer any i mig. Aquests són els que han rebut la benvinguda i els que acumulen 25 anys han rebut la medalla commemorativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.