El PSC dubta que Sant Cugat pugui tenir una granja-escola abans de dos anys


  • Comparteix:

El trasllat dels animals ja s'ha efectuat

El trasllat dels animals ja s'ha efectuat

El PSC dubta que Sant Cugat pugui acollir una granja-escola abans de dos anys, després que l'equip de govern hagi aturat el projecte a Cal Castillo però hagi deixat la porta oberta a ubicar-lo en un altre indret. Els socialistes estan satisfets amb la paralització de l'equipament, tot i que consideren que el cost de l'expropiació, de 51.000 euros, és una operació encoberta perquè l'antic propietari del nucli zoològic pugui pagar el deute de les sancions econòmiques imposades pel consistori.

Segons el PSC, la granja-escola no es podia ubicar a Cal Castillo per aspectes com els usos del sector, la seguretat, la salubritat i la mobilitat. Exemple d'això, diuen els socialistes, és l'informe desfavorable del Consorci del Parc de Collserola i la negativa dels veïns de Sol i Aire.

A més, el portaveu del PSC, Pere Soler, veu poc probable que aquest projecte es pugui ubicar en algun altre espai de la ciutat abans de dos anys, com es planteja l'equip de govern.

Pere Soler

Veiem difícil que hi hagi una empresa externa que posi els diners que es necessiten en els propers dos anys. En funció de la informació que tinguem, ens pronunciarem.


De moment, s'ha completat el trasllat dels animals i l'Ajuntament es reserva el dret de recuperar-los en un període màxim de dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.