Núria Gibert i Pere Soler renuncien a les retribucions del Consell Comarcal


  • Comparteix:

Anterior sessió del Consell Comarcal / Foto: ACN

Anterior sessió del Consell Comarcal / Foto: ACN

Els regidors santcugatencs i membres del Consell Comarcal Núria Gibert i Pere Soler han renunciat a les assignacions econòmiques que els pertoca per participar a l'òrgan comarcal. Gibert, membre del grup CUP-CAV, ho ha fet en compliment del codi ètic aprovat al ple de juliol, mentre que Soler, membre del grup del PSC, ho ha fet en compliment d'un compromís electoral.

El codi ètic aprovat pel consell estableix que els consellers que siguin càrrec electe d'una altra administració amb el sou corresponent a dedicació completa, com és el cas de Gibert, renunciaran al cobrament de dietes per assistència als òrgans del Consell Comarcal.

Soler, però, va renunciar amb anterioritat a l'aprovació d'aquest reglament ja que, com ha explicat a Cugat.cat, es va comprometre a no rebre més d'una retribució de diferents administracions públiques durant la campanya electoral municipal. Soler té dedicació per dietes a l'Ajuntament de Sant Cugat i no té dedicació exclusiva, igual que la regidora de C's Munia Fernández-Jordán, que també és consellera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.