Convergència vol que Sant Cugat s'adhereixi a 'Digues no, les vendes il·legals al carrer estan prohibides'


  • Comparteix:

A la derta, la regidora de Comerç, Mayte Pérez, que ha presentat la proposta

A la derta, la regidora de Comerç, Mayte Pérez, que ha presentat la proposta

Convergència vol que Sant Cugat s'adhereixi a la campanya impulsada per la Direcció General de Comerç i l'Agència Catalana del Consum 'Digues no, les vendes il·legals al carrer estan prohibides'. La formació presentarà una moció al ple d'aquest mes amb l'objectiu de 'conscienciar els ciutadans dels perjudicis que suposa aquesta pràctica'.

La regidora de Comerç i membre de Convergència, Mayte Pérez, ha puntualitzat que Sant Cugat no és una ciutat amb gaires casos de venda il·legal i ha recalcat que l'objectiu de la proposta és sensibilitzar els santugatencs.

Mayte Pérez

No som jutges de ningú. És una pràctica il·legal i volem informar al ciutadà que al marge del que hi ha darrere d'aquesta gent moltes vegades hi ha màfies, moltes vegades és producte robat, són imitacions... És una pràctica que perjudica el comerç de la nostra ciutat.


El text preveu posar a disposició dels establiments de la ciutat els díptics i cartells informatius que la Direcció General de Comerç i l'Agència Catalana de Consum ha facilitat per fer una campanya comunicativa a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.