El PP proposa que Sant Cugat se sumi a la Setmana Europea de l'Esport 2017


  • Comparteix:

El PP portarà al ple una moció a favor de la promoció de l'esport

El PP portarà al ple una moció a favor de la promoció de l'esport

El PP presentarà al ple de dilluns que ve una moció per adherir Sant Cugat a la Setmana Europea de l'Esport de l'any vinent com a pas previ a ser Ciutat Europea de l'Esport el 2018 i el 2019. El partit planteja la creació d'una comissió amb participació d'entitats esportives, les AMPA, els partits i l'Ajuntament que defineixi la línia a seguir per promoure aquesta participació.

El portaveu de la formació a Sant Cugat, Álvaro Benejam, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu d'aquesta moció.

Álvaro Benejam

El que volem és que l'esport tingui molta més importància a Sant Cugat, perquè és una ciutat on hi ha molts nens que en practiquen i molts més que en volen practicar però que tenen dificultats. Això pot ser un revulsiu per impulsar l'esport.


Sant Cugat serà Ciutat Europea de l'Esport el 2018 i el 2019. El PP, però, vol que aquesta designació s'acompanyi de la participació a la Setmana Europea de l'Esport 2017. Això implicaria, segons els populars, organitzar un seguit d'activitats esportives i accions per promoure la pràctica esportiva i els seus valors. La formació aposta perquè es tiri endavant un programa de propostes consensuat amb tots els agents del sector per optar al finançament que la Unió Europa destina a aquesta proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.