Valldoreix aprova un pressupost de 9,1 milions d'euros per al 2017


  • Comparteix:

Una imatge del ple

Una imatge del ple

La junta de veïns de Valldoreix ha aprovat aquest dimarts un pressupost de 9,1 milions d'euros per al 2017. Amb els vots a favor de l'equip de govern, l'EMD ha tirat endavant uns comptes que aposten, al capítol d'inversions, per l'espai polivalent del terreny que hi ha al costat de la Casa de la Vila i 'per aprofundir en l'aplicació del Pla d'Actuació Municipal (PAM)'. L'oposició ha criticat 'la manca de planificació' del govern i el fet que no s'hagi comptat amb ells per elaborar els pressupostos.

La instal·lació de cadires permanents a la Nau de Cultura, integrada al PAM, ha estat qüestionada pels grups de la CUP-PC i C's mentre no es disposi d'un espai polivalent al territori. La vocal d'Economia, Elena Degollada, ha insistit que és una obra que cal tirar endavant i també ha posat l'accent en el fet que hi hagi pressupostos participatius per primera vegada.

Elena Degollada

El que volem és començar a implementar el PAM i entre altres coses arranjar la Nau de Cultura. Els pressupostos participatius, tot i que no siguin molts diners, són un començament.


El principal grup de l'oposició, la CUP-PC, s'ha abstingut. El seu portaveu, Xavier Humet, ha lamentat la manca de mà estesa de l'equip de govern.

Xavier Humet

Són uns pressupostos continuïstes, no hem tingut cap oportunitat de poder participar perquè n'estem el corrent des de fa una setmana o deu dies.


C's s'ha abstingut. El partit d'Albert Rivera ha lamentat l'absència d'una planificació estratègica en inversions com la compra dels terrenys a Endesa per fer un aparcament, segons la seva portaveu, Susana Casta.

Susana Casta

És com si el cos anés més ràpid que les cames perquè el govern hauria de tenir plans per a aquestes coses. Per què no fem un pla de mobilitat per a tot Valldoreix?


L'únic grup que hi ha votat en contra ha estat ERC-MES. El portaveu de la formació, Noël Climent, ha assenyalat que, davant la poca col·laboració del govern, no els queda cap altra alternativa que el vot negatiu.

Noël Climent

A mi m'agradaria votar a favor d'uns pressupostos, però per poder-ho fer l'oposició hauria de veure reflectida la seva feina als comptes. Com que no és així, és molt complicat.


Paral·lelament, també s'ha aprovat la valoració de dos llocs de treball a l'EMD, un d'agent cívic i l'altre de la brigada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.