Pere Soler es manté al capdavant de l'executiva del PSC de Sant Cugat


  • Comparteix:

Pere Soler, al centre, amb l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez

Pere Soler, al centre, amb l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez

L'actual primer secretari del PSC, Pere Soler, ha revalidat el càrrec després de sortir elegit en l'assemblea extraordinària que la formació ha celebrat aquest dimarts a la Casa de Cultura. La militància ha votat per unanimitat la renovació de l'executiva local, creada fa només vuit mesos. La candidatura de Soler ha estat l'única presentada i ha renovat l'equip amb la incorporació de dos càrrecs. La nova executiva socialista vol que l'entrada de Soler al govern municipal serveixi per estrènyer lligams amb l'aparell polític del partit i ampliar la base de militants.

La renovació de l'executiva és un tràmit obligat arran del congrés nacional del partit. A Sant Cugat, l'equip presentat és el mateix de fa vuit mesos, que ha volgut revalidar la confiança amb els militants. Per Pere Soler, la unanimitat en la votació 'ha refermat la tasca duta a terme per l'executiva aquests mesos'.

Pere Soler

Ho llegim com refrendar l'executiva. No fa ni un mes que es va votar per majoria l'acord per entrar a govern i crec que tot això ha donat il·lusió a l'agrupació socialista a Sant Cugat i per això han refermat el seu compromís perquè aquesta executiva tiri endavant.


La nova executiva afegeix dos càrrecs per reforçar àrees que es veien mancades i queda de la següent manera: secretari d'Organització, Vicenç San Francisco; secretari d'Acció Política i portaveu, José Gallardo; secretaria de Participació, Elena Vila; secretaria de Joventut, Aina Lasauca; secretari de Comunicació, Pablo Beceiro; adjunt a Organització, Roman Escuera; adjunta a Acció Política, Lola Sancha; i secretaria d'Acció Social i Moviment, Sandra Liliana Tirado.

L'equip vol augmentar la seva presència a la ciutat i el contacte amb els santcugatencs, i ampliar i consolidar el treball de representació territorial dels diferents òrgans de participació. La nova executiva ha tingut el suport de la primera secretària de la Federació Vallès Oest del PSC i alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.