Òmnium Cultural inicia avui un cicle de conferències sobre les lleis de transició nacional


  • Comparteix:

El cicle consisteix en tres xerrades a la Casa de Cultura durant el mes de març

El cicle consisteix en tres xerrades a la Casa de Cultura durant el mes de març

El cicle de conferències 'Desconnectant. Les lleis de transició cap a la República catalana', organitzat per Òmnium Cultural, arrenca aquest dijous amb una xerrada a càrrec del cap de l'Oficina per a la millora de les institucions d’autogovern de la Generalitat, Josep Maria Reniu, i el diputat de la CUP al Parlament Benet Salellas. La conferència 'Catalunya es constitueix en una República de dret, democràcia i social' tindrà lloc a la Casa de Cultura a dos quarts de vuit del vespre.

El cicle, amb la col·laboració de l'ANC de Sant Cugat, es completarà amb dues xerrades més al març. El dijous 16 es tractaran qüestions sobre l'Agència catalana de Protecció Social amb el secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta i la diputada de Junts pel Sí Natàlia Figueras. Per últim, el dijous 30 de març, el debat girarà al voltant de la hisenda pròpia, amb la professora d'hisenda pública a la Universitat de Barcelona (UB), Marta Espasa, i el diputat de Junts pel Sí Roger Torrent.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.