El Pla Estratègic de l'Esport, el Mercat Vell i la distinció a Pedro Martín, a l'audiència pública


  • Comparteix:

L'audiència pública ha tingut tres intervencions

L'audiència pública ha tingut tres intervencions

El Pla Estratègic de l'Esport, el Mercat Vell i la distinció de 'fill adoptiu' per al florestà Pedro Martín són els temes que s'han abordat aquest dilluns al torn de l'audiència pública del ple municipal. Aquest espai s'obre sempre a les vuit del vespre perquè la ciutadania pugui dirigir-se als representants municipals.

ESCOLTA-HO

Pla Estratègic de l'Esport
Jaume Espina ha preguntat sobre la situació del Pla Estratègic de l'Esport. Espina ha recordat que es va aprovar una moció que recollia les mancances del model esportiu municipal, que va derivar en l'elaboració d'una estratègia al respecte amb la creació d'una comissió per treballar-hi. Un any després, lamenta que aquest grup no s'ha constituït.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha explicat la primera sessió per constituir el pla es va fer al consell sectorial de l'àrea, on es va presentar la metodologia de treball i on es va crear un grup de treball que ha començat a recollir inquietuds sobre la qüestió. Rovira ha lamentat, però, la poca participació d'aquests grups. Amb tot plegat, diu que es va obrir un període d'al·legacions perquè les entitats poguessin dir la seva al primer text redactat. Rovira ha explicat que al proper consell sectorial s'exposarà el document final amb les propostes per al pla estratègic.

Espina no ha quedat satisfet per la resposta, ja que considera que la comissió no es va crear.

María Ángela Palacios
La veïna ha preguntat per la tala d'un arbre al carrer de Francesc Moragas. La tinent d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, diu que s'ha efectuat per qüestions de seguretat i accessibilitat. Paraira ha dit que està previst canviar els arbres d'aquesta via l'any vinent.

Palacios ha preguntat si hi ha novetats sobre la presentació per part del president de l'Associació de Veïns de Sant Cugat Centre, Josep Verges, sobre la normativa de terrasses a la ciutat. Paraira diu que se li respondrà en breu.

També ha lamentat que no es respecti el límit d'horaris a la Festa Major. La tinent d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha dit que els horaris s'allarguen excepcionalment per aquesta gresca.

Maria Àngels Quadras
La veïna ha demanat que el florestà Pedro Martín sigui 'fill adoptiu' de la ciutat per la promoció del teatre que ha fet al districte. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha dit que revisaran el reglament per veure si s'acompleixen les condicions necessàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.