Fortuny obre la porta a modificar el carril bici de Mira-sol si respecta 'l'interès general' del barri


  • Comparteix:

El Consell de Barri vol potenciar la bicicleta al districte

El Consell de Barri vol potenciar la bicicleta al districte

La tinenta d'alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la Ciutat i presidenta del Consell de Barri de Mira-sol, Carmela Fortuny, obre la porta a modificar el traçat del carril bici del districte sorgit del pressupost de lliure disposició 'sempre que es respecti l'interès general de Mira-sol'. Segons Fortuny, el carril bici és 'necessari', tot i que assegura si alguns veïns no hi estan d'acord, en al·lusió a les queixes de l'Associació de Veïns de Mas Gener, es poden fer canvis al projecte, que s'ha de començar a executar abans que acabi l'any.

El destí del pressupost es va decidir dins el Consell d'Entitats, que Fortuny ha defensat com un bon sistema de decisió, tot i que assenyala que hi ha 'aspectes a millorar'. La presidenta del Consell de Barri assegura que ja s'està treballant per fer alguns canvis, sobretot en la fase de consulta, per fer arribar a més persones el poder de decisió.

Sobre el carril bici de Mira-sol, Fortuny ha assegurat que es tracta d'una infraestructura 'necessària' i que respon a l'interès general del districte, tot i que assenyala que si els veïns d'una zona no el volen, es pot modificar el traçat. La presidenta del Consell de Barri ha explicat que cal tenir en compte les demandes de Mas Gener.

Carmela Fortuny

Si cap dels veïns vol aquest carril bici, ho tindrem en compte. Carril bici en fa falta i molt a Mira-sol, però si una part del barri decideix que no vol quedar cobert, n'haurem de parlar.


La tinenta d'alcalde adverteix, això sí, que la modificació s'haurà de fer durant el setembre o l'octubre, ja que el projecte s'ha d'executar abans que acabi l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.