ICV demana responsabilitats a l'equip de govern pel 'nyap' de la vianantització de la plaça d'en Coll


  • Comparteix:

Els ecosocialistes volen aclarir qui pagarà les obres de reparació

Els ecosocialistes volen aclarir qui pagarà les obres de reparació

ICV demana responsabilitats a l'equip de govern pel 'nyap' de les obres de vianantització de la plaça d'en Coll. Els ecosocialistes consideren que les obres es van fer de pressa i malament per motius electoralistes, i demanen una resposta clara sobre qui haurà d'assumir el cost dels successius arranjaments.

ICV-EA considera que la plaça d'en Coll és la culminació del 'nyap' de l'eix de vianants, que qualifiquen d'un projecte electoralista. El portaveu dels ecosocialistes, Xavier Boix, considera que 'no és lògic' que ara s'utilitzi paviment asfàltic per substituir les lloses malmeses pel pas de vehicles de serveis, un fet que demostra, segons Iniciativa, la 'mala gestió' que ha caracteritzat el procés de vianantització de la plaça d'en Coll. Per això, els ecosocialistes demanen responsabilitats a l'equip de govern.

Xavier Boix

Ara es treuen de la màniga la decisió de posar un carril asfaltat pel pas de vehicles de serveis. Algú hauria d'assumir responsabilitats per la mala gestió.


A més, ICV exigeix a l'equip de govern un aclariment sobre qui haurà d'assumir el cost de les obres d'arranjament, que han consistit en substituir les lloses malmeses i pavimentar amb asfalt una franja de la plaça per on continuen circulant els vehicles de serveis. Xavier Boix posa en dubte que la totalitat del cost dels treballs vagi a compte de l'empresa concessionària, com havia indicat inicialment l'equip de govern, ja que les últimes declaracions de la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, obren la possibilitat de què el consistori hagi de pagar una part dels treballs. A més, el portaveu ecosocialista denuncia que una part de les obres les ha realitzat directament la brigada municipal, a compte de l'Ajuntament.

Xavier Boix

Ara resulta que ja no ho paga tot la concessionària. A més, hi ha obres que les ha fet la brigada municipal. Això s'ha d'aclarir.


ICV ha volgut recordar que si en aquests moments la plaça d'en Coll no és una zona exclusivament per a vianants és perquè encara no està resolt el trasllat de l'escorxador municipal, que hauria de permetre desviar el recorregut de l'autobús un cop s'obri el Torrent d'en Xandri. Pels ecosocialistes, es tracta d'un altre exemple de 'mala gestió' per part de l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.