Govern i oposició de Valldoreix s'enfronten per la gestió dels pressupostos de l'EMD


  • Comparteix:

CiU i PP acusen la Candidatura Catalanista i de Progrés d'haver malbaratat 1.200.000 euros en només 15 mesos

CiU i PP acusen la Candidatura Catalanista i de Progrés d'haver malbaratat 1.200.000 euros en només 15 mesos

Els grups de l'oposició a Valldoreix acusen la Candidatura Catalanista de Progrés d'haver malbaratat en només 15 mesos els 1.200.000 euros de romanent que havia deixat l'equip de govern anterior. De la seva banda, el govern de l'EMD defensa la seva gestió pressupostària i assegura que la funció de l'administració pública no és estalviar, sinó oferir serveis als ciutadans.

CiU i PP acusen la Candidatura Catalanista de Progrés d'haver 'dilapidat', en només un any i tres mesos de gestió, el romanent que l'equip de govern anterior havia deixat als pressupostos de l'EMD. El vocal de CiU, Marc Monells, considera que en els propers tres anys, l'EMD tindrà problemes per iniciar grans actuacions a Valldoreix sense endeutar-se.

Marc Monells

L'EMD tindrà problemes per mantenir l'estructura de personal i fer grans actuacions per Valldoreix sense endeutar-se. No volem que s'hipotequi el futur de Valldoreix.


Des del govern de l'EMD, en canvi, mantenen que l'administració pública no ha d'estalviar, sinó gastar en serveis per als ciutadans. El vocal de Serveis Interns i Hisenda, Joan Gaya, assegura que acumular romanent en els pressupostos implica que s'ha cobrat més del que s'ha retornat en forma de serveis.

Joan Gaya

L'administració pública no està per estalviar, sinó per gastar. Si tenim romanent, és que cobrem als ciutadans més del que els retornem en forma de serveis.


D'altra banda, l'EMD ha decidit reclamar, per valor de prop de 160.000 euros, als responsables de les obres de construcció de la piscina de Valldoreix -les empreses Galeria d'Arquitectura, encarregada del projecte, i Bastir, responsable de l'execució- per les greus deficiències que presenta aquest equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.