El PSC acusa a Maulets de trencar la convivència i es declara a favor de la unitat de la llengua


  • Comparteix:

Els socialistes reiteren que són una formació catalanista

Els socialistes reiteren que són una formació catalanista

El PSC acusa a Maulets de 'patrimonialitzar' la idea de Catalunya i fa una crida a la convivència política i el respecte. Aquesta ha estat la resposta dels socialistes, després de l'acció que va protagonitzar el col·lectiu independentista per denunciar la separació lingüística que, segons ells, proposa el govern del PSOE.

Després de l'acte d'aquest dissabte de Maulets davant la seu del PSC, en què expressaven la seva postura contrària a la separació lingüística del català i el valencià, el grup socialista de Sant Cugat ha volgut aclarir la seva postura i ha rebutjat aquesta manifestació.

El primer secretari del PSC a Sant Cugat, Salvador Gausa, ha manifestat contundentment que rebutja a les persones i entitats que volen 'patrimonialitzar' Catalunya, en referència al col·lectiu independentista. A més, Gausa insisteix en què el seu partit és catalanista i recorda que ningú els ha de fer passar un examen sobre Catalunya.

Salvador Gausa

Rebutgem la patrimonialització de la idea de Catalunya. Som catalanistes i defensem la unitat de la llengua.


Gausa també ha volgut aclarir que la postura del seu partit davant la llengua és unitària i que les manifestacions de Maulets es deuen a un error. Segons el primer secretari, l'etapa de 'bons i mals catalans' s'ha de superar.

En aquest sentit, la secretària de Relacions Institucionals de les Joventuts Socialistes, Aintzane Conesa, ha fet una crida a tots els partits i entitats per la convivència i el respecte de la llibertat d'expressió.

Aitziane Conesa

Parlem del valor de la convivència. Nosaltres respectem totes les opinions i volem que els altres ens respectin a nosaltres.


Pel PSC, s'ha d'evitar que el 'modus operandi' de determinats grups polítics s'instal·li a Sant Cugat. Els socialistes han explicat que, en els propers dies, intentaran convocar una reunió entre les joventuts del partit i Maulets per aclarir aquest assumpte i parlar sobre la convivència política a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.