L'Ajuntament encara el procés per expropiar una nova zona de verda a Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la vista de Sant Cugat / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu de la vista de Sant Cugat / Foto: Google Maps

L'Ajuntament vol iniciar els procediments per expropiar una nova zona verda a Valldoreix, però a través de la contraprestació urbanística i no econòmica. Per això el ple municipal ha aprovat aquest dilluns la suspensió de llicències temporal en aquest àmbit. La intenció és presentar abans que acabi l'any una proposta inicial, que també servirà per eliminar una infraestructura menor que preveu el Pla General Metropolità (PGM) entre Valldoreix i la Floresta, per endreçar aquesta zona.

ESCOLTA-HO

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha explicat l'objectiu d'aquesta suspensió de llicències.

Damià Calvet

Hem suspès llicències i treballem per veure com podem obtenir aquestes zones verdes amb gestió urbanística i no contraprestació econòmica i, alhora, eliminar la infraestructura.


La suspensió de llicències té una durada màxima d'un any. La proposta d'actes preparatoris de modificació puntual del PGM en l'àmbit de Valldoreix i la Floresta s'ha aprovat amb el suport de tots els grups, tret de Cs que ha votat en contra i la CUP-PC i el PP que s'han abstingut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.