Els nous contractes per a la gestió de les zones verdes tindran en compte empreses d'inserció


  • Comparteix:

L'adjudicació es farà en quatre lots

L'adjudicació es farà en quatre lots

L'Ajuntament ha obert el concurs per adjudicar la gestió de la conservació i el manteniment de les zones verdes de Sant Cugat. Enguany, com a novetat, el consistori ha afegit un lot per al manteniment de les jardineres i els patis dels equipaments municipals. L'adjudicació d'aquest bloc està reservada a Centres Especials de Treball d'iniciativa social i empreses d'inserció. El preu total de la licitació és de més de 12 milions d'euros, sense IVA, per a quatre anys de contracte, amb possibilitat de pròrroga d'un any. La proposta s'ha aprovat amb els vots a favor de tots els grups municipals i l'abstenció del PP i el regidor no adscrit Dimitri Defranc.

ESCOLTA-HO

En total hi ha quatre lots i cada empresa només podrà optar al manteniment d'una d'aquestes zones, una mesura que vol afavorir la participació dels possibles adjudicataris. Les principals tasques de les empreses que guanyin el concurs és netejar i mantenir les jardinereres i les zones verdes, cegar, regar, conservar i mantenir l'obra hidràulica, els adobats, la poda, l'eliminació manual de les males herbes, manteniment de paviment i dels espais de flor, reposició d'arbres i tractaments fitosanitaris.

El plec de clàusules manté els criteris de sostenibilitat que el ple ha aprovat aquest mandat. En aquest sentit s'adquireix el compromís de substituir la gespa per prat i no utilitzar el glifosat, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.