El PP carrega contra Fortuny i veu 'absurda' la maniobra de la pancarta

El partit considera que l'alcaldessa no compleix el requeriment de la Junta Electoral


Temes relacionats

L'Ajuntament de Sant Cugat gira la pancarta dels presos i la manté penjada (27/mar/19)

Cs denuncia Fortuny a la Fiscalia per mantenir la pancarta dels presos (25/mar/19)


  • Comparteix:

Benejam és president del PP i portaveu municipal del PP / Foto: Cugat.cat

Benejam és president del PP i portaveu municipal del PP / Foto: Cugat.cat

El president i portaveu municipal del PP, Álvaro Benejam, ha reprovat l'actitud de l'alcaldessa en decidir girar la pancarta dels presos, i col·locar-hi una segona a sobre, en compliment de la darrera resolució de la Junta Electoral de Zona (JEZ). Un moviment al qual Benejam no li troba sentit i que 'és susceptible de ser denunciat de nou'. Per al popular el dictamen és clar i no dóna lloc a 'gestos simbòlics' com el que ha efectuat, diu, Carmela Fortuny. És per aquest motiu que ja ha anunciat que 'estudiaran emprendre mesures' si ho consideren oportú.

El portaveu popular, alcaldable per a les municipals, no ha estalviat crítiques cap a l'actuació de l'alcaldessa, que ha qualificat d''absurda i ridícula'. I ha afegit: 'O compleixes o no compleixes, però això no és un govern, tenim un desgovern i l'alcaldessa es passa per l'Arc del Triomf' l'última resolució de la JEZ, a la qual ha tingut accés Cugat.cat.

Un dictamen, amb data d'aquest dilluns, que també dóna resposta a la denúncia d'un representat de l'anomenat col·lectiu Aixeca't-Levántate per la presència de la pancarta així com d'un llaç groc al consistori. També respon a noves denúncies interposades pel PP i Cs per la no retirada del símbol divendres passat, com va demanar la JEZ inicialment. També es pronuncia sobre la pancarta a l'EMD de Valldoreix, i en demana al seu president, Josep Puig, la retirada en 48 hores. Fonts de l'EMD indiquen que no s'ha rebut cap notificació. En cas de rebre-la, el govern acatarà la sol·licitud però mantindrà la pancarta 'fins l'últim moment', va assegurar Puig dijous passat a Cugat.cat.






Álvaro Benejam

El que ha fet és no complir l'ordre de la Junta Electoral que era treure la pancarta. El que ha fet és que no es vegi, però la pancarta continua penjada. Entenem que no ha complert i això és un incompliment flagrant de l'ordre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.