Empark Aparcamientos y Servicios gestionarà i explotarà l'aparcament de Can Quitèria

El ple municipal ha aprovat el canvi de titularitat de la concessió de l'explotació de l'aparcament


Temes relacionats

Surt a subhasta la concessió de la part pública del pàrquing de Can Quitèria (12/jul/18)

L'Ajuntament obrirà un concurs per a la concessió de l'aparcament de Can Quitèria ( 3/mai/18)

El ple demana el compliment del servei de l'aparcament de Can Quitèria els 365 dies de l'any (19/jun/17)


  • Comparteix:

Imatge de l'aparcament subterrani / Foto: Google Maps

Imatge de l'aparcament subterrani / Foto: Google Maps

L'empresa Empark Aparcamientos y Servicios SA administrarà l'explotació del pàrquing subterrani de Can Quitèria. Ho ha aprovat aquest dimarts el ple municipal, amb el vot favorable de tots els regidors tret del regidor no adscrit Dimitri Defranc, el PP i el PSC, que s'han abstingut.

ESCOLTA-HO

La gestió d'aquest aparcament ha comportat maldecaps a l'equip de govern des de l'inici, després que la primera empresa concessionària, Construcciones Alcaraz, que també es va encarregar de la construcció, fes fallida.

La nova gestió ha de servir per tornar a obrir l'equipament 24 hores i tots els dies de l'any, a més de poder fer-hi pagaments amb targeta. Ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, que també ha reconegut els 'problemes' del passat amb l'espai.

El portaveu del PSC, Pere Soler, ha criticat la gestió feta fins ara a l'aparcament. 'Espero que aprenguem la lliçó', ha sentenciat. De la seva banda, el portaveu de Cs, Aldo Ciprian, ha agraït la tasca als serveis de l'Ajuntament i ha recordat que Cs va portar una moció per a ampliar els horaris d'aquest aparcament.




Cristina Paraira

L'empresa que té la concessió ho cedeix a una empresa especialitzada en pàrquings amb l'objectiu que formi part de tot el part públic amb les condicions de la resta d'aparcaments subterranis de l'Ajuntament.

Pere Soler

Esperem que aquest sigui el darrer capítol de la fallida gestió de l'aparcament de Can Quitèria, des dels seus inicis. Espero que aprenguem la lliçó de com fer les coses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.