Nou pas per tenir una nova benzinera a Sant Cugat

El ple dona llum verda a la implantació de l'estació de servei a Volpelleres


  • Comparteix:

L'estació de servei EsclatOil és quasi bé una realitat a la ciutat / Font: Grup Bon Preu

L'estació de servei EsclatOil és quasi bé una realitat a la ciutat / Font: Grup Bon Preu

Sant Cugat és a un pas de comptar amb una nova benzinera al barri de Volpelleres, a l'espera de la ratificació definitiva de la Generalitat de Catalunya, a l'enclavament de la B-30 i la C-16 de la mà de l'hipermercat Esclat, espai que va veure la llum a finals del 2018. Així ho ha decidit el ple municipal on només els regidors de Cs s'han abstingut, i que ha comptat amb els vots favorables dels representants del govern i els regidors de Junts per Sant Cugat. El procés d'implantació de l'estació de servei a l'avinguda de la Via Augusta arriba al seu final en l'àmbit municipal i només cal esperar la confirmació final de la Generalitat.

ESCOLTA-HO

L'hipermercat Esclat més modern a Catalunya, situat al barri de Volpelleres, comptarà amb una benzinera amb un petit supermercat obert tot l'any i un punt de recollida de compra on line per a vehicles. A l'espera de l'última paraula de la Generalitat, l'hipermercat del grup Bon Preu inaugurarà a la ciutat la 49a benzinera EsclatOil que la companyia té arreu del territori.

L'hipermercat ja compta amb un espai de venda de 4.000 metres quadrats, una zona de sushi fresc i una altra de pizza, a més d'una parafarmàcia, una fleca i una àrea de joc infantil.




Joan Puigdomènech

Arribem a l'últim tràmit dins de l'Ajuntament per l'implantació d'una activitat econòmica que va apostar per la ciutat. Quedem pendents únicament de la ratificació de la Generalitat de Catalunya.

Francesc Duch

Es tracta de l'implantació de la benzinera EsclatOil per acabar definitivament l'edifici de l'hipermercat Bon Preu Esclat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.