Junts vol que el jutge aturi la imposició del tribut metropolità a Sant Cugat

El grup municipal presenta una moció al ple perquè l'impacte de l'impost sigui el menor possible


  • Comparteix:

Integrants del grup municipal de Junts / Foto: Cugat Mèdia

Integrants del grup municipal de Junts / Foto: Cugat Mèdia

Junts per Sant Cugat vol que l'Ajuntament insti el jutge a 'suspendre i eventualment anul·lar' la imposició del tribut metropolità a Sant Cugat. El grup aposta perquè això s'aconsegueixi recuperant el contenciós administratiu que es va engegar el mandat passat i l'actual govern ha tirat enrere. En una moció, que defensaran dilluns que ve al ple municipal, els postconvergents lamenten la decisió del tripartit i asseguren que el tribut afectarà sobretot al petit comerç.

Si el contenciós no es pot recuperar, Junts vol que es faciliti als contribuents la informació suficient que els permeti 'defensar-se d'aquesta arbitrarietat al menor cost possible'. El text també recull mesures de suport a aquelles persones amb dificultats per fer front a les despeses lligades a l'habitatge, així com als comerciants.

El grup municipal també demana a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que detalli en quins casos la quota del tribut metropolità pot ser repercutible en contractes de lloguer. A la moció també insten l'òrgan supramunicipal perquè negociï el pla metropolità de millora del transport públic, 'que ha de redundar en l'eliminació o en una reducció molt significativa del cost del transport públic sufragat amb el pressupost municipal'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.