Les aigües termals trobades a Sant Cugat es queden sense balneari

El ple ha tancat per desestiment els tràmits urbanístics


  • Comparteix:

Imatge de la zona on s'havia d'ubicar el balneari / Foto: Google Street

Imatge de la zona on s'havia d'ubicar el balneari / Foto: Google Street

Sant Cugat no tindrà un balneari a Mira-sol, com pretenia impulsar una empresa després de trobar aigües termals en aquest barri del municipi. El ple municipal ha acceptat aquest dilluns, amb l'abstenció de Cs, el desistiment de l'empresa, que tenia la previsió d'iniciar la construcció el 2012, però va paralitzar el projecte a causa del context de crisi.

ESCOLTA-HO

En concret, el ple accepta el desistiment de la tramitació del pla especial de concreció d'usos i ordenació volumètrica de l'equipament destinat a un centre de tractament d'aigües termals i rehabilitació en una finca del carrer de Guadalajara de Mira-sol.

Inicialment, es plantejava com un equipament de 8.000 metres quadrats amb zona d'hidroteràpia i circuits termals, a més d'una àrea per a residents amb 66 llits. El ple ja va aprovar inicialment els usos sanitaris i assistencials de la parcel·la, però el projecte, amb una previsió pressupostària de 35 milions d'euros, va quedar aturat per motius econòmics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.