Crítiques de Junts al Pla d'Actuació Municipal del tripartit

El PAM defineix les línies mestres del mandat, amb el benestar de les persones al centre


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu del ple de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Una imatge d'arxiu del ple de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Junts per Sant Cugat ha carregat contra el Pla d'Actuació Municipal (PAM) del govern municipal. La portaveu de l'agrupació, Carmela Fortuny, considera que el document no recull les propostes amb què els tres socis del tripartit es van presentar als comicis, sinó que 'reflecteix la dificultat que tenen per construir un relat comú'. Per part de l'executiu, la segona tinenta d'alcaldia, Núria Gibert, ha subratllat que 'és una obvietat que som tres partits diferents' i ha defensat les sinergies que genera el diàleg entre les tres forces.

ESCOLTA-HO

'Celebro que no els agradi', ha dit Gibert per ressaltar les diferències entre aquest executiu i el dels mandats anteriors. Ha estat un relat compartit pel primer tinent d'alcaldia, Pere Soler. 'Ens deien que no teníem horitzó i, ara que el tenen, no els hi agrada', ha reblat. El socialista també ha criticat la tasca de l'anterior govern, al qual atribueix una 'mancança en la qualitat dels serveis i dels recursos humans' del consistori.

Des de Junts, Fortuny ha posat en valor la tasca feta pel seu grup en els mandats anteriors: 'Sant Cugat és una de les ciutats de Catalunya amb més qualitat de vida'. I ha afegit que això és 'gràcies a la feina de molta gent, però també dels governs que els han precedit, sigui amb minoria o sigui amb pactes amb ERC o el PSC o amb majoria'. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha insistit en la mala gestió heretada i ho ha exemplificat amb la situació de l'escola La Mirada i s'ha marcat com a objectiu acostar-se el màxim possible a una 'gestió exemplar'.

Des de Cs s'han abstingut en la votació que havia de donar llum verda al PAM. Ara bé, el grup taronja ha criticat que el punt on s'ha fet el debat s'hagi portat al plenari d'urgència, ja que considera que podia esperar.




Carmela Fortuny

No recull les accions amb què cadascuna de les formacions va presentar a les eleccions. Reflecteix les dificultats que tenen per fer un relat comú.

Mireia Ingla

Només que ens poguem acostar a l'objectiu de fer una gestió exemplar ens donarem per ben servits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.