Recoder demana que se sumin esforços per aconseguir l'estació vallesana del TGV, s'ubiqui on s'ubiqui


  • Comparteix:

L'alcalde ha fet aquestes declaracions després que el ple de Sabadell hagi aprovat una moció demanant l'estació vallesana entre Cerdanyola i Barberà

L'alcalde ha fet aquestes declaracions després que el ple de Sabadell hagi aprovat una moció demanant l'estació vallesana entre Cerdanyola i Barberà

L'alcalde de Sant Cugat ha reiterat la necessitat de sumar esforços per aconseguir que la nostra comarca tingui finalment una estació del Tren de Gran Velocitat per a passatgers, s'ubiqui on s'ubiqui. Lluís Recoder ha fet aquestes declaracions després que el plenari de Sabadell hagi aprovat una moció demanant la construcció d'una estació vallesana del TGV ubicada entre Cerdanyola i Barberà.

El ple de Sabadell ha aprovat aquesta setmana per unanimitat una moció demanant al construcció de l'estació vallesana del TGV per a passatgers, i que aquesta s'ubiqui en uns terrenys compresos entre Cerdanyola i Barberà.

Durant el plenari d'aquest municipi, a més, l'alcalde Manuel Bustos ha volgut apuntar que va ser Sabadell qui va liderar la proposta de fer aquesta estació a la comarca i que Sant Cugat va presentar després una altra alternativa. Segons Bustos, ell mateix va enviar una carta a l'alcalde Recoder demanant-li que acceptés encarregar a un grup d'experts independents un estudi sobre la ubicació més idònia, però que aquesta carta mai ha tingut resposta.

Davant d'això, Lluís Recoder ha lamentat que es vulgui polemitzar sobre aquest tema i ha reiterat que el més important és que el TGV tingui una estació per a passatgers a la nostra comarca, sigui quina sigui la seva ubicació. Per a l'alcalde de Sant Cugat, cal anar tots a una per aconseguir aquest objectiu que, segons ha recordat, a hores d'ara encara no està garantit.

Lluís Recoder

Jo sempre he insistit que més important que el fet que l'estació vagi a Sant Cugat és le fet que el Vallès tingui un estació, de mercaderies però sobretot de passatgers.


Tot i això, Recoder ha volgut puntualitzar que la proposta de fer una estació del TGV a Sant Cugat va sortir de la Generalitat i que després aquesta va ser assumida pel govern de l'Estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.