Romeva confia que el precedent de Turull permetrà portar el seu cas a Estrasburg aviat

L'exconseller ha aprofitat un permís penitenciari per gaudir de la Diada de Sant Jordi a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'exconseller santcugatenc Raül Romeva confia que aviat podrà portar el seu cas a Estrasburg, atès el precedent que sentarà la situació de Jordi Turull. El Tribunal Constitucional (TC) ha rebutjat el recurs de l'exconseller de presidència, fet que obre la porta a poder presenta al·legació al tribunal europeu. 'L'important és que el Jordi obri camí, i els altres anirem al darrere', ha dit, en una passejada per Sant Cugat en plena Diada de Sant Jordi, aprofitant un permís penitenciari de 24 hores.

El santcugatenc assegura que "ja estava previst que el TC no ens donés la raó", però celebra que no hagi estat per unanimitat, ja que hi ha hagut dos vots de l'òrgan judicial que els ha donat la raó. "Obre la porta a pensar que, com a mínim, hi ha hagut debat", ha reflexionat.

Romeva ha aprofitat la visita per trobar-se amb l'alcaldessa, Mireia Ingla, el senador Bernat Picornell i altres membres del govern de la ciutat. Tots junts han recorregut l'eix comercial i han visitat les llibreries i floristeries municipals. "Tinc ganes de veure les llibreries de Sant Cugat; fa temps que no les puc visitar, i per tant serà una oportunitat per copsar el pols del sector del llibre aquí a Sant Cugat", ha dit l'exconseller.


Raül Romeva

Sempre hem cregut i defensat que on esperàvem que hi hauria justícia seria a Europa. Per tant, iniciem una etapa nova, que veurem fins on ens du.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.