L'alcalde manté que la responsabilitat de pagar la climatització del mercat de Torre Blanca és dels comerciants


  • Comparteix:

Recoder acusa els paradistes de caure en la 'crítica fàcil' i reitera que l'Ajuntament col·laborarà en el finançament

Recoder acusa els paradistes de caure en la 'crítica fàcil' i reitera que l'Ajuntament col·laborarà en el finançament

L'alcalde, Lluís Recoder, reitera que han de ser els paradistes els que assumeixin els cost de les obres de climatització del mercat de Torre Blanca, ja que ells són els beneficiaris directes de les millores a les instal·lacions. Recoder considera que el paper de l'Ajuntament en aquest cas ha de ser de col·laboració, però manté que la responsabilitat principal ha de ser dels comerciants del mercat.

L'alcalde ha contestat així les declaracions de l'Associació de Comerciants del mercat de Torre Blanca, que havia criticat l'equip de govern per no complir el seu 'compromís polític' d'assumir el cost de les obres de condicionament tèrmic del mercat. Unes crítiques a les que es va afegir el PSC, afirmant que l'alcalde té ara l'obligació de complir les promeses fetes l'any 1999 i formalitzades en un protocol d'intencions que, segons una sentència del TSJC, no implicava cap 'obligació jurídica'.

Davant d'aquestes declaracions, l'alcalde ha volgut deixar clar que la responsabilitat principal de finançar les obres de climatització és dels paradistes del mercat, ja que són ells els beneficiaris directes de les millores en les instal·lacions. Escoltem Lluís Recoder.

Lluís Recoder

El més lògic i raonable és que qui pagui la climatització siguin els que se'n beneficien directament, els paradistes. Pel seu benefici personal i per millorar el servei. L'Ajuntament pot col·laborar.


Recoder qualifica de 'crítica fàcil' la postura dels paradistes, que reclamen que sigui l'Ajuntament qui assumeixi el cost de les obres. En aquest sentit, l'alcalde demana als comerciants que no llencin 'pilotes fora' i assumeixin la seva responsabilitat.

Lluís Recoder

El que no pot ser és la crítica fàcil de dir 'que ho pagui l'Ajuntament', és a dir, tots els ciutadans. Això és treure's els problemes de sobre. Hi ha d'haver una responsabilitat directa dels paradistes, nosaltres col·laborarem.


Recordem que fa uns mesos, l'equip de govern es va comprometre a finançar una tercera part del cost de les obres de climatització i a demanar, ja sigui directament o de forma conjunta amb els paradistes, una subvenció a la Generalitat.

De la seva banda, el regidor de Comerç, Josep Romero, ha recordat que l'alcalde Recoder mai s'ha compromès 'ni per escrit ni de paraula' a assumir els costos de la climatització del mercat. El protocol d’intencions de l'any 1999 al qual ha fet referència el portaveu del grup municipal del PSC per assegurar que l'alcalde té un compromís adquirit amb els paradistes, va ser signat per l'antecessor de Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.