Pas endavant per a la transparència en la contractació pública a Sant Cugat

Sant Cugat s'adhereix per unanimitat del ple al Codi de principis i conductes recomanables en la contractació pública


  • Comparteix:

Imatge de la façana de l'ajuntament de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge de la façana de l'ajuntament de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El ple ha aprovat per unanimitat l'adhesió de l'Ajuntament al Codi de principis i conductes recomanables en la contractació pública de la Generalitat de Catalunya. D'aquesta manera, tal com ha explicat el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, les entitats locals adherides, la ciutadania i les empreses licitadores podran adreçar-se a aquesta comissió ètica a través del seu web per emetre consultes relacionades amb l'ètica i els conflictes d'interessos en matèria de contractació pública. Així doncs, a conseqüència de l'adhesió a aquest codi i per evitar duplicitats innecessàries, s'ha aprovat la derogació del Reglament de creació i funcionament del Registre Municipal de Grups d'interès.

ESCOLTA-HO

El regidor de Junts per Sant Cugat Carles Brugarolas ha demanat la paraula per donar suport públicament a aquesta adhesió que ha considerat "molt important" donat el caire "complicat i sovint enrevessat del món de l'administració pública".


Pere Soler

Un cop ens haguem adherit en aquest codi de principis i conductes recomanables, se'ns facilitarà aquest accés de canal consultes per mitjà d'un enllaç a la pàgina web amb l'objectiu que la ciutadania també pugui ser-hi. i per tant nosaltres facilitarem també aquest tema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.