El president de l'EMD de Valldoreix proposa tornar a cobrar per una dedicació del 90%

El setembre de 2020 es va veure obligat a reduir la dedicació al 75% per un informe de la Diputació


  • Comparteix:

Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix / Foto: Localpress

Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix / Foto: Localpress

Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix, vol tornar a tenir una dedicació del 90% pel seu càrrec, i per tant, un sou en concordança. El govern de l'Entitat Municipal Descentralitzada (Junts per Sant Cugat-Valldoreix) ha posat aquest punt a l'ordre del dia de la junta d'aquest dijous 15 de juliol, l'última abans de l'estiu. Actualment Puig té una dedicació del 75% després que el 24 de setembre de 2020 els partits de l'oposició ho forcessin amb una moció que volia donar compliment a un informe de la Diputació de Barcelona. Ara, però, Puig vol revertir aquella decisió amb l'aval d'un altre informe, en aquest cas de l'Associació de Municipis de Catalunya (AMC), però necessitarà el vot favorable o abstenció d'almenys un vocal de l'oposició, ja que Junts no té majoria absoluta. Es podrà seguir en directe a través de Cugat Mèdia i del canal de Youtube de l'EMD.

La junta de l'EMD de Valldoreix d'aquest dijous, l'última abans de les vacances, es preveu moguda. El govern de l'EMD porta a aprovació de la junta l'augment de la dedicació del president de Josep Puig del 75% actual al 90%, i també el sou. El PSC, ERC i la CUP previsiblement s'hi oposaran, ja que van ser ells els que el setembre de 2020 van força Puig a reduir la dedicació al 75%. En aquell moment, Cs també va votar en el mateix sentit que els tres grups d'esquerres.



En la junta d'aquest 15 de juliol es tractaran altres temes importants per Valldoreix. Aquest és l'ordre del dia previst:
1.- Aprovació, si s’escau, de l’esborrany de l’acta del Ple ordinari de 17 de juny de 2021. Expedient 916/2021.
2.- Mocions i propostes presentades pels grups al ple.
2.A.- Moción del grupo municipal de Ciutadans (Cs) en la Junta de Vecinos de la EMD de Valldoreix para exigir a la Mutua de Terrasa y al Institut Català de la Salut la apertura del CAP de Valldoreix con todos sus servicios durante el mes de Agosto de 2021.
2.B.- Moció del grup CUP-PC per demanar l’obertura del CAP de Valldoreix durant tot l'any.
2.C.- Moció del grup municipal de la CUP-PC per garantir el dret a la interrupció voluntària de l’embaràs (IVE) al sistema sanitari públic.
2.D.- Moció dels grups PSC-CP i ERC-MES per garantir la seguretat a Valldoreix.
2.E.- Moció institucional sobre l’execució de la Sentència ferma del Tribunal Contenciós-administratiu que condemna l’EMD de Valldoreix i l’empresa Eventing Sports 5 SL, sobre la concessió de l’explotació del Complex Esportiu de Valldoreix.
3.- Donar compte i aprovació de les Resolucions i Decrets de Presidència en compliment de l’article 42 del ROF.
4.- Donar compte dels Decrets de contractació, des del dia 8 de juny de 2021 fins al dia 8 de
juliol de 2021 ambdós inclosos.
5.- Aprovació de la Modificació pressupostària núm. 9/2021. Expedient 42/2020.
6.- Aprovació del Compte General del Pressupost any 2020. Expedient 1585/2019.
7.- Aprovació de la rectificació de l’Inventari de Béns a 31-12-2020. Expedient 1086/2020.
8.- Donar compte del nou Organigrama Polític de l’EMD de Valldoreix. Expedient 671/2019.
9.- Donar compte del nou Organigrama Estructural de l’EMD de Valldoreix. Expedient
1250/2020.
10.- Donar compte de la modificació de l’oferta pública per consolidació d’ocupació temporal de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix per l’any 2019. Expedient 1526/2018.
11.- Proposta d'aprovació inicial de la modificació de la Plantilla de personal de l’EMD de Valldoreix corresponent a l’exercici 2021. Expedient 1250/2020.
12.- Proposta d’acord d’assignació del Complement de Destí i Rectificacions d’errors del Personal de l’EMD de Valldoreix. Expedient 1250/2020.
13.- Convalidació aprovació inicial i aprovació definitiva del projecte Parc Esportiu del Torrent de Badal. Expedient 771/2019.
14.- Proposta d’acord per a l’aprovació inicial del Projecte d'adequació i millora del col·lector d'aigües residuals associat al Torrent de Can Badal, entre Passeig Font i Carrer Brollador.
Expedient 722/2021.
15.- Acord de revisió de la dedicació de la Presidència de la Junta de Veïns de l’EMD de Valldoreix. Expedient 976/2019.
16.- Acció de Govern.
17.- Precs i preguntes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.