CiU diu que és el govern de l'EMD el que està en campanya permanent


  • Comparteix:

La federació acusa l'equip de govern de Valldoreix de fer propaganda

La federació acusa l'equip de govern de Valldoreix de fer propaganda

El grup de CiU a Valldoreix acusa l'equip de govern de l'EMD d'actuar de forma propagandística i de voler pressionar els mitjans de comunicació locals. La federació nacionalista ha contestat així les crítiques d'una part del govern de Valldoreix, que ha acusat CiU d'iniciar una campanya difamatòria amb la connivència d'alguns mitjans.

El vocal de CiU a l'EMD, Marc Monells, ha afirmat que el comunicat de l'equip de govern de Valldoreix no dóna una resposta satisfactòria a les crítiques que havia formulat la federació nacionalista i, en canvi, es dedica a criticar el legítim paper de control de l'acció de govern que ha de fer l'oposició. A més, Monells acusa l'equip de govern de Valldoreix d'estar en 'campanya permanent' i d'utilitzar mètodes 'propagandístics'. L'escoltem.

Marc Monells

És l'equip de govern de l'EMD el que està en campanya permanent i utilitza sistemes de propaganda. Nosaltres només denunciem públicament els temes amb els quals no estem d'acord.


Monells desmenteix rotundament que CiU hagi iniciat una 'campanya difamatòria' amb la connivència d'alguns mitjans de comunicació, i afegeix que el tripartit que governa a Valldoreix i a la Generalitat no és un bon exemple per 'donar lliçons' de transparència informativa.

Marc Monells

La nota de premsa que ha tret una part del govern de l'EMD acusa els mitjans de connivència. Precisament un govern tripartit com el de Valldoreix i Catalunya no pot donar lliçons de transparència informativa.


El vocal de CiU a l'EMD creu que el president accidental de l'Entitat, Josep Casadellà, està al darrere d'aquestes acusacions i afegeix que la figura de la presidenta, Montserrat Turu, és molt controvertida i genera desavinences dins del seu propi equip de govern.

Amb tot, Monells considera que s'ha de recuperar la unitat dels grups polítics de Valldoreix, especialment en un moment tant 'delicat' com l'actual, en plena negociació del conveni econòmic amb Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.