El reglament del Consell de Cultura es posa al dia

El ple ha aprovat inicialment el nou reglament que incorpora la figura del coordinador


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat / Foto: Localpres

Els Castellers de Sant Cugat / Foto: Localpres

El Consell de Cultura comptarà amb un reglament actualitzat. El text nou revisat inclou principalment dues novetats: la creació de la figura del coordinador i l'obligació de publicar les actes i documents de les sessions. El ple municipal ha aprovat aquest dijous inicialment el reglament amb els vots a favor de l'equip de govern i Junts per Sant Cugat; mentre que Ciutadans i la regidora no adscrita, Munia Fernández-Jordán, s'hi han abstingut.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ EL REGLAMENT

La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha posat en valor aquesta revisió, que s'ha fet en el marc d'una comissió específica. Entre totes les novetats, Madrona ha destacat la creació d'aquesta figura de coordinació, que servirà de reforç a la presidència i la sotspresidència amb l'objectiu de dinamitzar el mateix consell i les taules específiques.


Esther Madrona

La intenció és que pugui fer un tàndem entre la presidència i la sotspresidència amb l'encàrrec de dinamització de les taules. Intentarem propiciar més dinamització i motivació de les diferents taules de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.