ICV acusa l'equip de govern de decidir 'unilateralment' la solució per la plaça Lluís Millet


  • Comparteix:

Els ecosocialistes consideren que el regidor de Mobilitat els ha exclòs a consciència d'una reunió

Els ecosocialistes consideren que el regidor de Mobilitat els ha exclòs a consciència d'una reunió

ICV critica l'equip de govern per haver decidit de forma 'unilateral' i 'inconscient' tornar a fer passar els autobusos per la plaça Lluís Millet, sense buscar el consens polític i social necessari. A més, els ecosocialistes acusen el regidor de Mobilitat, Josep Romero, d'haver-los exclòs deliberadament de la reunió en què es va decidir la reordenació viària del barri de l'estació.

El portaveu d'ICV, Xavier Boix, considera que el projecte de la plaça de Lluís Millet està 'mal plantejat' des del començament i critica el fet que l'equip de govern hagi decidit 'unilateralment' tornar a fer passar els autobusos per la plaça de l'estació, sense haver buscat la participació de la resta de grups polítics i entitats ciutadanes. Boix critica, en concret, que no s'hagi convocat el Consell de Mobilitat per consensuar amb tots els agents polítics, econòmics i socials la decisió final.

Xavier Boix

El projecte està mal concebut des de l'inici. Sense participació i sense pensar les conseqüències sobre la mobilitat. Crec que s'hauria d'haver convocat el Consell de Mobilitat per decidir amb els agents implicats.


A més, ICV denuncia que el regidor de Mobilitat, Josep Romero, ha exclòs la formació ecosocialista de la reunió amb els grups polítics en què es va decidir la reordenació viària de la plaça Lluís Millet. Xavier Boix ha explicat que els ecosocialistes li van comunicar a Romero que no podien assistir a la trobada per una qüestió de data, i asseguren que el regidor de Mobilitat es va comprometre a explicar-li el resultat de la reunió al propi Boix abans de presentar públicament la decisió final. El portaveu d'ICV assegura, però, que Romero no va complir aquest compromís, i per això se senten 'enganyats'.

Xavier Boix

Romero no va atendre la nostra petició. Ens va enganyar, perquè ens va dir que després de la reunió ens informaria, però van fer pública la decisió l'endemà al matí.


ICV considera, a més, que la decisió de l'equip de govern és 'precipitada' i no recull totes les mesures que proposava l'informe Thorson.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.