El Partit Popular de Catalunya reforça la figura del santcugatenc Álvaro Benejam

El president dels populars catalans, Alejandro Fernández, ha visitat Sant Cugat per mostrar la seva confiança en Benejam


  • Comparteix:

El president del PPC es troba amb el president de la nova junta local, Alvaro Benejam / Foto: Cugat Mèdia

El president del PPC es troba amb el president de la nova junta local, Alvaro Benejam / Foto: Cugat Mèdia

El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, i el secretari general del PP a Barcelona, Josep Tutusaus, s'han reunit aquest dissabte per donar suport a la nova junta local del PP de Sant Cugat presidida per Álvaro Benejam. L'objectiu dels populars santcugatencs és treballar per obtenir bons resultats a les eleccions municipals del 2023 i recuperar-se d'un cicle electoral, on no han tingut cabuda dins l'Ajuntament de Sant Cugat.

Benejam ha qualificat de "dolenta" la feina de l'actual govern de l'Ajuntament i ha assegurat que "Sant Cugat ha reduït expectatives econòmiques i socials". Per aquesta raó, el PP de Sant Cugat, amb la seva feina, pretén que la "gent, en l'any i mig que queda, s'adoni que hi ha una oportunitat de canviar". Entre els exemples que creuen que s'ha de millorar, es troben els serveis municipals, abaixar els impostos o la seguretat.

Durant l'acte, el president del PPC, Alejandro Fernández, ha traslladat la plena confiança que tenen cap a Benejam com a polític i ha destacat que durant els darrers sis anys hi ha hagut un "cicle electoral molt dolent pel PP a Catalunya" a causa del procés independentista. Tot i això, ha considerat que "hem de ser capaços de construir projectes de futur" i ha afirmat que "el PP està recuperant embranzida al conjunt d'Espanya i també a Catalunya". De la mateixa manera, el secretari general del PP a Barcelona, Tutusaus, també ha recalcat el paper que tindrà Benejam, ja que "serà de gran utilitat per Sant Cugat i, a més, serà una persona que gestionarà bé".

La nova junta local va ser escollida el passat divendres 28 on Álvaro Benejam va tornar a sortir elegit com a president local i l'Alfredo Bergua va ser escollit com a secretari general.












Álvaro Benejam

Sant Cugat ha reduït expectatives econòmiques i socials i, per tant, aquest govern és un govern fallit. Nosaltres el que volem és que la gent, en aquest any i mig, s'adoni que hi ha una oportunitat de canviar i que hi ha una alternativa que és el Partit Popular.

Josep Tutusaus

Sabem que l'Álvaro serà una persona de gran utilitat i, a més, serà una persona que gestionarà bé i, tal com deia el president, és el que fem les persones del Partit Popular.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.