El PSC critica el retard de les obres del pàrking dels Quatre Cantons


  • Comparteix:

El PSC ha demanat a l'equip de govern que doni explicacions a la ciutadania sobre el retard de les obres en el Pàrking dels 4 Cantons. Segons els socialistes el retard està provocant una asfixia econòmica en els comerços de la zona i posa en perill la seguretat del trànsit pel centre del municipi.

El PSC ha demanat públicament a l'alcalde que doni explicacions a la ciutat sobre el retard en la construcció de l'aparcament i doni un calendari definitiu de les obres. Segons els socialistes els talls de trànsit estan ofegant els comerços de la zona i fins i tot algunes botigues han tancat. A més, segons el regidor socialista Ramon Palacio, les obres posen en perill la seguretat dels ciutadans:

Ramon Palacio

Aquest carrer és un punt neuralgic i el fet que els cotxes i camions passin per carrers estrets és un perill


De la seva banda, el portaveu del PSC, Jordi Menéndez, ha fet una petició molt concreta a l'alcalde:

Jordi Menéndez

Que a la Festa Major es prenguin mesures de seguretat i exigim que pel Nadal el trànsit estigui obert


Els socialistes han mostrat la seva inquietud també sobre la mina d'aigües trobada al pàrking dels 4 cantons. Tot i que l'alcalde ja va aclarir que l'ajuntament disposa d'un Pla d'Aprofitament de les aigües del subsòl, el PSC ha preguntat a l'equip de govern quin ús tindran aquestes aigües.

Segons les previsions inicials el trànsit pels 4 Cantons era previst que s'obrís aquest agost i el pàrking s'inaugurés aquest setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.