Mireia Ingla tornarà a ser l'alcaldable de Sant Cugat per ERC

Aquesta és la quarta vegada que Ingla és candidata a alcaldessa de la ciutat


  • Comparteix:

Mireia Ingla a l'assemblea d'ERC / Foto: Twitter ERC

Mireia Ingla a l'assemblea d'ERC / Foto: Twitter ERC

L'assemblea de la secció local d'ERC Sant Cugat ha renovat la confiança en Mireia Ingla, per revalidar l'alcaldia de la ciutat. Amb la del 2023, Ingla ja haurà estat candidata d'ERC a Sant Cugat quatre vegades. El primer cop, l'any 2011, ERC no va obtenir representació al ple. L'any 2015 el grup municipal liderat per Ingla va obtenir tres regidors. I l'any 2019 van aconseguir sis regidors i gràcies al pacte de govern amb el PSC i la CUP-PC, Ingla va esdevenir alcaldessa. La seva ha estat l'única candidatura que s'ha presentat i ha rebut el 96% dels vots emesos.

En el seu discurs de ratificació com a cap de llista, Ingla ha manifestat que ERC és "la formació més preparada" i que ha vingut "per quedar-se". A més, l'actual alcaldessa de Sant Cugat ha parlat d'algunes prioritats dels pròxims anys, com la de l'habitatge públic, la mobilitat sostenible i la generació de llocs de treball.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.