El ple acorda fer pressió per a la construcció dels intercanviadors ferroviaris d'Hospital General i Volpelleres

La moció, presentada per ERC-MES, CUP-PC i PSC, ha estat aprovada amb els vots a favor de tots els regidors i l'abstenció de la regidora no adscrita


Temes relacionats

La Generalitat buscarà un acord amb Adif per construir els dos intercanviadors a Sant Cugat entre FGC i Renfe (23/mar/22)

Els comuns proposen al Congrés la millora de la connexió de les estacions de Renfe i FGC de Sant Cugat (26/mar/21)


  • Comparteix:

La línia R8 de Renfe que passa per Sant Cugat està infrautilitzada / Foto: Cugat Mèdia

La línia R8 de Renfe que passa per Sant Cugat està infrautilitzada / Foto: Cugat Mèdia

Pas endavant en la construcció dels intercanviadors ferroviaris d'Hospital General i Volpelleres. El ple municipal ha aprovat una moció d'ERC-MES, PSC i CUP-PC per instar la Generalitat i el Govern de l'Estat espanyol a arribar a un acord per a l'execució d'aquest projecte. La moció també contempla demanar al Departament de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, i a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), un augment de la freqüència de pas dels combois en la línia R8, que actualment és d'un tren cada hora per sentit.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, ha destacat la importància de "posar sobre el paper una qüestió en la qual estem tots d'acord", per tal de guanyar força i aconseguir que els intercanviadors "siguin una realitat". Per la seva banda, el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha recordat que aquesta "és de les poques infraestructures que té la ciutat en l'àmbit estatal", i ha posat èmfasi en el fet que "la força d'aquesta moció és la unitat".

La moció ha estat aprovada amb els vots a favor de tots els regidors i regidores del ple, amb l'excepció de la regidora no adscrita, Munia Fernández-Jordán, que s'ha abstingut.




Francesc Duch

L'objectiu d'aquesta moció era posar sobre el paper una voluntat que tots sabem que estem d'acord, però que si la portem al ple, això ens ajudarà a tenir més força perquè els intercanviadors siguin una realitat.

Pere Soler

Us demanem el suport per fer més força en aquesta demanda, perquè és de les poques infraestructures que té la nostra ciutat a nivell de país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.